2020 – Sikken et år! Vi er sikre på, at vi taler på vegne af rigtig mange når vi siger: ”Vi ser frem til 2021”.

For os var 2020 dog også et godt år, bl.a. fordi shasaf blev skabt. Man kan måske godt diskutere om det enten var skørt, eller virkelig modigt at starte en virksomhed midt i en pandemi, men til vores ’forsvar’ kunne vi se behovet for et ”COVID-sikkert” produkt. Et produkt, som vil hjælpe virksomheder (store som små) med at dele og underskrive dokumenter sikkert, og mest af alt sikre produktivitet, også når man arbejder på distancen.

Effektivitet i din virksomheds processer er vigtig, og vores mål har altid været at styrke netop det. Med shasaf og shasaf eSignature er du digitalt tættere på dine kunder, også i en tid hvor afstand er vigtig.

Du tænker nok: ”Hvordan kan en dokumentdelingsløsning effektivisere netop vores virksomhed?” shasaf en online løsning, hvor du er i kontrol over de dokumenter du deler med dine kunder. Her kan du navigere din virksomhed i et mere sikkert miljø (end f.eks. via din e-mail) og arbejde i virtuelle cirkler med dine kunder. Vi synes det giver god mening og styrker effektiviteten, synes du ikke?

Vi ser frem til 2021 med en masse energi og ideer. Vi vil forsat have vores kunders behov i tankerne ved hver eneste beslutning vi tager. Vi vil fortsat udvikle vores løsning og få den til at vokse, og vil i den grad forsætte med at kigge på muligheder for at optimere vores service og support, så vi kan levere den bedste kundeservice!

Det er vores løfte, ikke kun til vores kunder, men også til os selv.

Sidst men ikke mindst vil vi gerne sige – MANGE TAK! – til alle vores kunder for at stole på os og vokse sammen med os.

Glædelig jul og godt nytår!

Stay safe and share safe,
Dit shasaf team

Del dette opslag!