Branding og shasaf, to ting, der går hånd i hånd!

Velkommen til endnu en blog om shasaf. Vi er glade for at se dig igen! Lad os dykke ned i et andet fantastisk emne og tale om branding. Og endnu bedre – lad os tale om, hvordan dit brand kan gå hånd i hånd med shasaf.

Vi ved alle, at branding er vigtigt, fordi det skaber et indtryk som kunder husker, og lader dem vide præcist, hvad de kan forvente sig af din virksomhed. Det er en måde, hvorpå virksomheder skiller sig ud fra konkurrenterne og præciserer, hvad de tilbyder, og hvad der gør dem til det bedre valg.

Vi kan alle blive enige om, at dit brand er en præsentation af din forretning, og hvordan du ønsker, din virksomhed skal opfattes. Og vigtigst af alt, det er sådan, du bygger tillid til dine kunder.

Her hos shasaf forstår vi og sætter pris på, hvor vigtigt dit brand er. Og endnu vigtigere vores løsning er let at tilpasse, så den matcher vores kunders brands.

shasaf kommer i en række standard versioner. Du kan vælge mellem forskellige farver, layouts og uploade et logo, som vil gøre det tydeligt for dine cirkelmedlemmer, at det er dig, der tilbyder dem denne løsning.

Men vi ville tage shasaf et skridt videre, og tilbyde vores kunder muligheden for en komplet branding i shasaf. Forestil dig, at dine kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere logger på shasaf, og ser din corporate identity over det hele! Det gør det tydeligt, hvem der deles information med, og samtidig signalerer du til dine samarbejdspartnere og kunder, at sikkerhed og bekvemmelighed er en prioritet i Jeres samarbejde! To ting, som du sikkert vil være enig med os i, utvivlsomt skaber loyalitet!

Hvis du vil høre mere om, hvordan shasaf kan tilpasses dit brand, så send os en besked eller giv os et kald, vi ser frem til at tale med dig!

Vi ses til vores næste blog, og indtil da, share safe.

shasaf

Del dette opslag!