VERDENSMÅL

for bæredygtig udvikling

Hos shasaf tror vi på ordene – ”Vær den ændring, du vil se i verden.” Vi mener, at virksomheder skal være ansvarlige og sigte mod at skabe en bedre fremtid!

Vores mål er at være i stand til at inkludere så mange af FNs 17 bæredygtige udviklingsmål som muligt i vores virksomhedskultur.

MÅL 7: BÆREDYGTIG OG REN ENERGI

Hos shasaf kører alle vores servere på vedvarende energi.
I 2018 øgede Google deres bæredygtighedsindsats, og det gjorde dem til verdens største virksomhedskøber af vedvarende energi. De kører i øjeblikket alle deres datacentre under målet om at opnå 24/7 kulfri energi!
(Kilde: https://www.google.com/about/renewable/)

MÅL 8: ANSTÆNDIGE JOBS OG ØKONOMISK VÆKST

Ved at tilbyde praktik og undervisningstræning ønsker vi at hjælpe med at reducere mængden af unge, der ikke er i beskæftigelse.

MÅL 9: INDUSTRI, INNOVATION OG INFRASTRUKTUR

shasaf er bygget på en pålidelig, bæredygtig og robust online infrastruktur, der muliggør sikker deling af dokumenter mellem virksomheder, deres kunder og samarbejdspartnere.

MÅL 12: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

Ved at tilbyde et online skybaseret produkt, ønsker vi at opfordre virksomheder i alle størrelser til at indføre bæredygtig praksis og integrere papirløs informationsdeling i deres rapporteringspraksis.

MÅL 17: PARTNERSKABER FOR HANDLING

Vores mål er at tilbyde vores produkt over hele verden og gøre vores bedste til at hjælpe med at styrke implementeringsmidlerne til bæredygtig udvikling.

Har du spørgsmål til shasaf?
Har du brug for en større løsning?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan shasaf kan bruges til sikker dokumentdeling i netop din virksomhed, forening, bestyrelse.