Derfor skal du genoverveje, hvordan du deler dokumenter i dag!

Vi lever i en digital tid, og vores online tilstedeværelse bliver kun større.

Deling af dokumenter er vigtigt for næsten alle virksomheder. Om du sender referatet fra det seneste bestyrelsesmøde, forhandler en kontrakt med dine forretningspartnere eller aftaler et køb hos en leverandør, deler du sensitiv information på daglig basis.

Tænk over det – hvordan deler du?

75% af alle, der læser dette, vil kunne nikke genkendende til, at de sender minimum 3 e-mails om dagen med én eller anden form for sensitiv information. Er det ikke rigtigt? Hvis du er blandt de 25%, der ikke sender dokumenter via e-mail, så deler du givetvis links til din storage løsning, og giver folk adgang til dit intranet.

Du spørger sikkert: “Hvad er problemet?”

Det er en tanke værd! Forestil dig, at din e-mail med forretningskritiske eller personlig sensitiv information bliver sendt til den forkerte (det er nok aldrig sket for dig….indrøm det bare) – eller endnu værre, den bliver opsnappet af den forkerte person.

ELLER forestil dig at sende et link til din fint strukturerede storage løsning til en person uden for din organisation, og vedkommende tilfældigvis kommer til at slette et dokument. Når det er slettet, er det væk.

Og hvad hvis du deler et link til den forkerte folder, og potentielt dermed viser sensitiv information til den forkerte person. (”Ups, men vi kan selvfølgelig også tilbyde dig den samme pris, som de andre kunder får.”)

Skræmmende, ikk’? Og det er uden at nævne de mange GDPR-implikationer ift. at dele dokumenter på denne måde.

OK, før du opgiver teknologi, og vender tilbage til ”de gamle dage”, så lad os fortælle dig om shasaf.

shasaf står for “share safe” (at dele sikkert) – snedigt, ikk’ :-)? Og sikker deling er præcis, hvad vi gør.

Vi tilbyder dig en anden løsning. En løsning, som er sikker, nem at anvende, effektiv og gør din dokumentdeling med dine kunder og samarbejdspartnere struktureret. Derudover er der fordelen ved at ”brande” din virksomhed i vores løsning. Vi ved, at dit ”brand” er din identitet, som dine kunder stoler på.

shasaf er en Software as a Service løsning, som lever komfortabelt uden for din egen IT-infrastruktur. Vi overholder GDPR, og tilbyder en konstant back up af alle dine filer. Og gæt engang – kun du kan slette dine filer.

Vi erstatter ikke din nuværende storage løsning, men vi er forbindelsen mellem dig, dine kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere. Hvor du i dag enten vil sende en e-mail eller dele links, ved at invitere eksterne personer ind i din virksomheds interne infrastruktur, bør du skifte til shasaf.

Vi tilbyder en topsikker løsning, der er nem at implementere, og du vil være i gang inden for få minutter. Vi mener, det giver bedre mening for dig at fokusere på din kerneforretning, og lade shasaf være din løsning når du deler dokumenter.

Spild ikke din tid, besøg os på shasaf.dk, eller giv os et kald. Vi vil meget gerne hjælpe dig i gang.

Share safe! – and stay safe! 🙂

Del dette opslag!