Velkommen tilbage til endnu en shasaf blog. Det er længe siden :-)!

Vi har ikke bare har siddet og ventet på at verdenen bliver normal igen. Faktisk det stik modsatte. Vi har evalueret det seneste halvandet år, og set nærmere på, hvad vi har lært af COVID-19, og forsøgt at svare på nogle af de store spørgsmål.

Vi har haft fornøjelsen af både at arbejde med samt møde motivationseksperterne Mark Anthony og Anne Klok, og den oplevelse har virkelig været en øjenåbner for os.

I vores seneste online møde med Mark, stillede han os en række spørgsmål, som vi tænkte, vi ville dele med jer.
 
Spørgsmål 1: Hvis verden åbner i morgen klokken 08:00, er du så klar?
Vi kan vist alle blive enige om, at den letteste undskyldning over det seneste halvandet år har været elefanten i rummet (COVID-19). Om det så måtte være at starte en slankekur, nye hobbies, eller at overveje nye forretningsinvesteringer, så har vi alle sammen sagt eller hørt en corona-undskyldning. Indrøm det bare 
 
Og det er okay! Hvis man ser på de mange store forandringer, folk har skullet leve med, kan vi også blive enige om, at vi alle har en grænse for, hvor mange forandringer vi kan “holde til”. Da Mark stillede dette spørgsmål, fik det os til, for alvor, at tænke på hvad vi kan gøre her og nu, så vi er klar til i morgen!
 
Spørgsmål 2: Hvad ændrer sig?
Industrier verden over har talt om ændringer på deres arbejdsplads, ændringer på vores arbejdsvaner og ændringer i vores arbejdsmiljø. Det var 3 ændringer i 1 sætning.
 
Vi har lyttet og vi mener, at vi kan hjælpe med dette. shasaf’s største mål er at hjælpe virksomheder gennem disse ændringer/tilpasninger, ved at stille en løsning til rådighed, som er nem at bruge, effektiv og kan tilpasses den enkelte virksomhed. Vi håber, at dette vil ændre samtalen til at omfavne friheden til at arbejde hjemmefra, have mere tid til sociale aktiviteter som ”fredagsbar” og hygge (indrømmet, vi er en dansk virksomhed – og hygge betyder alt).
 
Spørgsmål 3: Hvad betyder det at være klar?
Endnu et vigtigt spørgsmål, som vores team blev stillet. Du kan sikker forestille dig alle os, udviklere, markting mennesker, sælgere og vores vidunderlige elev fik et lettere chok, fordi vi ikke kunne svare med det samme.
 
Nu hvor dette er sivet lidt ind i vores team’s kollektive sind, ved vi hvad det betyder for shasaf ”at være klar”:

  • Stille de rigtige spørgsmål, og lytte til hvad vores kunder har brug for
  • Hjælpe dem med at blive klar hvis/når verdenen åbner i morgen
  • Sørge for at vores kunder arbejder mere struktureret og tidsbesparende, så de bedre kan nyde en god kop kaffe med kollegaerne

Vi vil gerne sige tak til Mark Anthony og Anne Klok, for at arbejde sammen med os, og for at få os ud af vores ”comfort zone” for at finde motivationen! Vi kan varmt anbefale dem hvis du har brug for et motivations boost. Du kan læse mere om dem her: https://markanthony.dk/
 
Du kan læse mere om shasaf og vores e-Signatur løsning ved at klikke her.
 
Spild ikke tiden, besøg os @shasaf.dk eller ring til os. Vi hjælper dig i gang. Og husk at dele sikkert!
 
Dit shasaf team!

Del dette opslag!