Samarbejde

Nemt

Effektivt

Sikkert

Struktur

Branding

shasaf – til non-profit organisationer

Hos shasaf ønsker vi at støtte non-profit organisationer, og hjælpe Jer med Jeres dokumentdeling, så I kan fokusere på det vigtige arbejde, I udfører. Om I er en patientforening, interesseorganisation eller en helt tredie type, er det vigtigt for os, at I får nogle gode vilkår for at udføre Jeres arbejde.

Vi er en dansk virksomhed, og vores baggrund stammer også fra non-profit arbejde. Derfor har disse organisationer en speciel plads i vores hjerter.

Som non-profit organisation kan du få shasaf med op til 50% rabat ved oprettelse af et årsabonnement. Bare klik nedenfor, så er du igang.

Det med småt

  • For at kunne modtage dette specielle tilbud på shasaf, er det naturligvis vigtigt, at I er en non-profit organisation. Derfor tager vi forbehold for et check heraf fra vores side. Skulle det vise sig, at I ikke er en non-profit organisation, vil vi opkræve den normale pris for den valgte shasaf størrelse.

Har du spørgsmål til shasaf?
Har du brug for en større løsning?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan shasaf kan bruges til sikker dokumentdeling i netop din virksomhed, forening, bestyrelse.