Samarbejde

Nemt

Effektivt

Sikkert

Struktur

Branding

shasaf – til non-profit organisationer

Hos shasaf ønsker vi at støtte non-profit organisationer, og hjælpe Jer med Jeres dokumentdeling, så I kan fokusere på det vigtige arbejde, I udfører. Om det er en patientforening, interesseorganisation eller en helt tredie type, er det vigtigt for shasaf, at I får nogle gode vilkår for at udføre Jeres arbejde.

Vi er en dansk virksomhed, og vores baggrund stammer også fra non-profit arbejde. Derfor har disse organisationer en speciel plads i vores hjerter.

Som non-profit organisation kan du få shasaf’s Starter pakke til kun DKK 179 pr. måned ved et årligt abonnement, eller shasaf’s Standard pakke til kun DKK 539 pr. måned ved et årligt abonnement! Bare klik nedenfor, så er du igang.

Bestil Starter – til non-profit
Bestil Standard pakken – til non-profit

Det med småt

  • For at kunne modtage dette specielle tilbud på shasaf, er det naturligvis vigtigt, at I er en non-profit organisation. Derfor tager vi forbehold for et check heraf fra vores side. Skulle det vise sig, at I ikke er en non-profit organisation, vil vi opkræve den normale pris for den valgte shasaf størrelse.

  • Starter pakken koster normalt DKK 395 pr måned. Tilbudet for non-profit organisationer lyder på DKK 179 pr måned.
    Standard pakken koster normalt DKK 1.295 pr måned. Tilbudet for non-profit organisationer lyder på DKK 539 pr måned.
    For at opnå priserne nævnt ovenfor forudsættes, at du vælger et årsabonnement.

  • Er Starter eller Standard pakken ikke nok til din non-profit organisation, så kontakt os, vi vil meget gerne i dialog med dig om en anden shasaf størrelse.

Har du spørgsmål til shasaf?
Har du brug for en større løsning?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan shasaf kan bruges til sikker dokumentdeling i netop din virksomhed, forening, bestyrelse.

Kontakt mig – jeg vil gerne have en demo af shasaf