Samarbejde

Nemt

Effektivt

Sikkert

Struktur

Branding

Om os

Det er dansk, og det er ligeværdigt

shasaf (share safe) er en dansk virksomhed og en cloud baseret service, hvor du kan dele dokumenter med dine kunder og samarbejdspartnere i virtuelle sikre rum. Vi kalder disse virtuelle rum cirkler.

shasaf er en ”Software as a Service” (SaaS) løsning, der giver dig mulighed for at vores sikre fildeling uden at gå på kompromis med virksomhedens IT-infrastruktur. Der skal nemlig ikke installeres noget i virksomheden. shasaf erstatter fildeling via e-mail med vores virtuelle cirkler, hvor du bestemmer hvad og med hvem, der skal deles. shasaf bestilles online fra vores hjemmeside, du kan selv sætte løsningen i drift, og det tager under 10 minutter at komme i gang med shasaf.

Nemt og ligetil

Sikkerhed, der gør en forskel

I takt med en voldsom vækst i udveksling af information som oftest sker via e-mail – herunder også deling af forretningskritiske og personfølsomme oplysninger – er der opstået et behov for shasaf. Her kan du være 100% sikker på, at dine dokumenter kun deles med de personer hos dine samarbejdspartnere, der har adgang til jeres fælles virtuelle cirkel.

Du behøver derfor ikke længere at dele kritiske dokumenter via e-mail, som er en usikker platform. Din virtuelle cirkel bliver det centrale samlingspunkt for dokumentdeling mellem dig og din samarbejdspartner. Her får du et struktureret miljø, hvor alle i cirklen har samme adgang, og hvor du nemt kan sikre, at alle sidder med seneste version af et aktuelt dokument. Med nemme søgefunktioner, udløbsdato på dokumenter og meget mere, sikrer shasaf, at du hele tiden er på forkant med dine samarbejdspartnere.

Dine samarbejdspartnere vil også sætte pris på dig og din shasaf-løsning. Dels bliver din løsning naturligvis branded med dit logo, hvilket skaber tryghed hos dine samarbejdspartnere. Der er aldrig tvivl om hvor de handler. Du vil få masser af goodwill og øget loyalitet når du tilbyder dine samarbejdspartnere en sikker dokumentdelingsplatform, der overholder GDPR.

Slut med at e-maile vigtige dokumenter og være nervøs for om e-mailen opsnappes af de forkerte. Nu kan du shasaf’e dokumenter, kommentarer og nyheder med dine samarbejdspartnere. Alt sammen med høj genkendelighed – din virksomhed bliver nemlig branded hver gang en samarbejdspartner logger på jeres virtuelle sikre cirkel.
Slut med at bruge lang tid på at lede efter dokumenter på et lokalt drev eller i din mailbox. Det nyeste dokument (eller den nyeste revision af et dokument) ligger øverst i shasaf.

Branding og synlighed = tryghed og loyalitet

Gode løsninger og bæredygtighed – det synes vi er smart!

Vi er drevet af tilfredse kunder – det er vores vigtigste mål. Du skal opleve en merværdi når du anvender shasaf. Vi vil gerne høre fra dig – og få dine input til, hvordan shasaf skal udvikle sig i fremtiden, så vi sammen bliver bedre med vores dokumentdeling dag for dag.

Vi tror på en bæredygtig udvikling, så hos shasaf kører alle vores servere på vedvarende energi.

Lad shasaf hjælpe dig med at dele dokumenter med dine samarbejdspartnere på en sikker måde – så du kan fokusere på de vigtigere ting – din kerneforretning.

Mange hilsner – og “safe sharing”

Ole og Henrik
Co-founders

Her bor vi

Har du spørgsmål til shasaf?
Har du brug for en større løsning?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan shasaf kan bruges til sikker dokumentdeling i netop din virksomhed, forening, bestyrelse.