Velkommen til endnu en shasaf blog!

I denne blog vil vi have fokus på online sikkerhed, og hvorfor dette emne får mere og mere opmærksomhed.

Lad os starte med at se på, hvad to-faktor godkendelse er.

To-faktor godkendelse (2FA), som også til tider benævnes to-step godkendelse eller dual-faktor godkendelse, er en sikkerhedsproces, hvor brugerne angiver to forskellige godkendelsesfaktorer for at verificere sig selv.

Med andre ord er 2FA implementeret for at beskytte dine logindetaljer og de ressourcer, du har adgang til. Denne form for godkendelse giver et langt højere niveau af sikkerhed sammenlignet med almindelig single-faktor godkendelse – typisk et password (måske anvender du det samme til de fleste konti?) eller en passcode.

Der er forskellige måder, hvorpå en 2FA kan sættes op. Dette afhænger af dine præferencer, men også af den app eller IT løsning, du anvender. To-faktor godkendelsesmetoderne kræver, at brugeren angiver et password som den første godkendelse, og en anden faktor, som oftest er enten en sikkerhedsnøgle eller en biometrisk faktor (ansigtsgenkendelse eller fingeraftryk).

Måske tænker du: ”Det er alt sammen helt fint! Men jeg klarer mig udmærket med mine stærke passwords – de har både store og små bogstaver, specialtegn og tal. Jeg er ok!”

I løbet af de sidste 10 år, har vi set en voldsom stigning i hacking, databrud og anden cyberkriminalitet. Som et resultat heraf, er virksomheder (såvel store som små) begyndt at kigge efter en større forståelse af sikkerhed og de ekstra skridt, der er nødvendige for at undgå fremtidige trusler.

Helt enkelt – brugernavne og passwords alene er ikke længere nok.

2FA er et fantastisk værktøj, som virksomheder kan bruge til at beskytte deres kunder og sig selv. Det ekstra sikkerhedsniveau rækker langt, og faktisk viser nyere undersøgelser, at op til 80% af alle sikkerhedsbrist kunne være undgået med en to-faktor godkendelse.

Og hvad mere er – sikkerhed er nu om dage en vital del af kundernes beslutningstagen, og flere siger, de vil helt sikkert forlade en virksomhed efter et databrud.

Vidste du, at i shasaf kan du aktivere to-faktor godkendelse (2FA) for sikkert at beskytte dine følsomme data?

shasaf giver dig et sikkert miljø til at dele følsomme og vigtige data med dine kunder, partnere og medarbejdere. Ved at aktivere 2FA vil du tilføje et ekstra niveau af sikkerhed, hvor kun godkendte brugere kan få adgang til dine cirkler (virtuelle rum).

For at aktivere to-faktor godkendelse i shasaf, følg venligst disse 3 enkle trin:

1) Log ind på din shasaf-profil, og klik på indstillingsikonet.

2) Klik på skjoldet (andet ikon) for to-faktor login.

3) Følg instruktionerne på skærmen ved hjælp af enten Twilio Authy eller Google Authenticator til at generere dine to-faktor godkendelseskoder.

Maksimal databeskyttelse har aldrig været lettere. Hvis du har brug for hjælp til aktiveringsprocessen, bedes du kontakte dit shasaf-supportteam.

Vil du høre mere om shasaf og vores eSignatur løsning – klik her.

Er du ikke en shasaf bruger endnu? Besøg os @shasaf.dk eller ring til os. Vi hjælper dig med at komme sikkert og nemt i gang.

Og indtil da – husk at share safe!

Dit shasaf team!

Del dette opslag!