Velkommen til shasaf! Kom med i vores cirkel

Du tænker måske “hvad står shasaf” for? – godt spørgsmål. Det er ret simpelt – ’shasaf’ står for share safe – dvs. at dele sikkert.

shasaf er en dansk virksomhed, grundlagt af to venner og kolleger, som igennem årene har arbejdet i forskellige forretningsområder, og altid har savnet en let og smart måde at dele dokumenter på. Sådan opstod shasaf.

Med udgangspunkt i egne erfaringer ønskede vi at tilbyde vores kunder en cloud baseret løsning, hvor du let kan dele dokumenter med dine kunder, samarbejdspartnere og ansatte i et virtuelt rum. Vi kalder disse rum ’cirkler’.

Håndteringen af en cirkel er nemt. Du kan invitere medlemmer ind i din cirkel og dele dokumenter, kontrakter, fakturaer (mulighederne er ubegrænsede), uden på noget tidspunkt at være i tvivl om, hvorvidt du f.eks. har den seneste version af årsregnskabet.

Med ’drag and drop’ funktionaliteten i shasaf kan du uploade og øjeblikkeligt dele filer med medlemmerne af cirklen. For at gøre det endnu mere sjovt og effektivt, kan du forhåndsvise en fil eller kommentere dine forslag med ét klik med musen (eller track pad’en for alle andre Apple brugere :-))

Vi lever i en tid, hvor tilgængelighed og sikkerhed er en top prioritet. Derfor er vores motto – ”Dine dokumenter er i sikre hænder hos os!”. Vi overholder EU-GDPR 100%, og det samme vil du gøre, så snart du anvender vores produkt.

Vores primære fokus er at betjene vores kunder så godt som muligt, og som én af vores co-founders altid siger: ”Du får aldrig en chance mere for at gøre et godt førstehåndsindtryk”. Vi er overbeviste om, at mund til mund er én af de bedste måder at nå ud til nye kunder på, og vi sætter stor pris på vores kunders loyalitet.

Det var det – et lille kig på shasaf cirklerne. Hold øje med mere eller tag fat i os – vi vil se frem til at tale med dig.

shasaf

Del dette opslag!