Samarbejde

Nemt

Effektivt

Sikkert

Struktur

Branding

Hjælp til shasaf

Vælg om du vil læse vores ofte stillede spørgsmål eller se vores tutorials.

Ofte stillede spørgsmål

Login & informationer

Det er super simpelt! Send en invitation til de personer, der skal være med i din cirkel, så er I i gang.
Du kan tilgå shasaf fra alle dine enheder – om det er din desktop, laptop, tablet eller smartphone. Du skal blot have adgang til en internetforbindelse, så du kan logge på shasaf.
I shasaf deler du informationer med de personer, der har fået adgang hertil. Dette styres i virtuelle rum, som vi kalder ‘cirkler’. Det er administratoren af cirklen, der giver adgang til denne, men herefter deles information ligeværdigt imellem alle medlemmer af cirklen. Dette gælder også for de kommentarer, der måtte blive givet til de enkelte dokumenter.
Du kan med dit brugerlogin se de cirkler, du har adgang til. Samtidig kan du uploade, kommentere og downloade dokumenter i cirklen. Dertil kan du også underskrive dokumenter samt sende dokumenter til underskrift – dog kun hvis der er flere tokens. Ligeledes kan du se, hvem der er medlem af cirklen, og læse nyheder, der måtte være delt i cirklen.

Cirkler

I princippet uendeligt. Men det afhænger dog af, hvilken shasaf pakke du har bestilt. I nogle af pakkerne er der en begrænsning for antallet af deltagere i en cirkel. Du kan se dette i produktoversigten her på vores hjemmeside.
Det kommer an på, hvilken shasaf pakke, du har bestilt. Dvs. antallet af cirkler, du kan administrere, afhænger af det antal cirkler, der er til rådighed i dit abonnement. Ellers er der ingen begrænsning.

Du skifter ganske simpelt fra én cirkel til en anden i shasaf ved at vælge den cirkel, du ønsker at se. Øverst i højre hjørne har du to knapper. Her trykker du på hvorefter du her kan vælge, hvilken cirkel du gerne vil ind i.

Anvender du shasaf i forskellige sammenhænge – på jobbet, i bestyrelser, i fritiden, vil du med samme login kunne vælge mellem alle dine cirkler vha. shasafs unikke Smart-Circle-Switcher.

Admin

Måden du tilføjer nye brugere til din cirkel på, er super nemt! Tryk på tandhjulet > Tryk på cirkel medlemmer > Tryk på ”tilføj medlem +”. Herefter indtaster du det nye medlems email > Klik på ”Inviter medlem til cirklen”.
Måden du sletter medlemmer på, er super nemt! Tryk på tandhjulet > Tryk på Cirkel Medlemmer > Tryk på ”Slet” ud fra det medlem du gerne vil fjerne.

Dokumentdeling

Ja, alle der er medlemmer i den pågældende cirkel, kan se filerne, der er placeret heri. Dvs. der er ingen begrænsning ift. at dele med interne eller externe. Og alle vil være i stand til at se, hvem der har adgang til dokumenterne i cirklen.
Ja. Det er ganske nemt at dele dokumenter i en cirkel. Du drag and dropper ganske simpelt bare filen i shasaf. Herefter sender shasaf automatisk besked til medlemmerne i cirklen om, at der er et nyt dokument, de har til rådighed.
Du kan uploade følgende filer: jpeg, jpg, png, pdf, ppt, pptx, xls, xlsx, doc, docx, cvs, rtf, txt, zip, mp3, rar og mp4.
Du kan uploade filer af en størrelse på op til 50MB til shasaf. Det er markant mere, end du kan sende i en email.

Abonnementsvilkår

Ja, du kan altid ændre din abonnementstype fra månedlig betaling til ét årsabonnement i stedet. Du sparer herved også 10%!
Ja, du kan til enhver tid ændre dit abonnement fra månedsbetaling til betaling én gang om året. Ligeledes kan du ændre din shasaf pakke, hvis du har brug for flere cirkler – eller færre. Har du specielle ønsker til din shasaf pakke, så tag endelig fat i os. Det kunne være, du vil fremhæve din branding i løsningen eller andet? Vi er altid klar til en dialog med dig.
Du kan til enhver til opsige dit abonnement af shasaf jf. de gældende kommercielle betingelser. Du kan gøre dette på vores hjemmeside. Vi vil være meget kede af, at du måtte træffe beslutningen om at stoppe dit abonnement, men samtidig vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre. Ligeledes er du naturligvis altid velkommen tilbage, hvis du skulle få brug for en fildelingsservice igen.

eSignature

Det er heldigvis super nemt! Når du har valgt det dokument i shasaf, der skal underskrives, trykker du på ”Start eSignature”. Herfra kan du invitere både interne og eksterne til underskrift.
Vi har gjort det super nemt at underskrive i shasaf. Det vil derfor sige, at du kan bruge både din desktop, laptop, tablet eller din smartphone – altså så længe du har internetforbindelse.
Det korte svar er alle, dog forudsætter det, at der er tokens på kontoen.

Tutorials

Sådan bestiller du og kommer igang

Sådan kommer du igang

Kom igang med shasaf

Vælg det antal shasaf cirkler, der passer bedst til dine behov

Du kan efterfølgende altid “skrue op og ned”, så løsningen passer til dig

Ingen virksomheder er ens

Prøv vores enkle beregner, hvor du kan få prisen på den shasaf løsning der passer til netop din virksomhed

Uanset om du har 1 eller 200 cirkler, så får du altid:

  • Ubegrænsede deltagere i cirklerne
  • Ubegrænset antal dokumenter
  • Drift, vedligehold og altid nyeste version
  • Dansk telefonsupport
  • Ekstra sikkerhed med 2 faktor login for alle deltagere

Bestilling af shasaf er nemt

  1.  Indtast de antal cirkler, du har brug for
  2.  Vi viser dig prisen (du kan altid prøve at beregne prisen for et andet antal cirkler)
  3.  Klik bestil

Hvad koster shasaf til min virksomhed

Er du en non-profit organisation? Klik her

og læs mere om shasaf til non-profit organisationer!

Har du spørgsmål til shasaf?
Har du brug for en større løsning?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan shasaf kan bruges til sikker dokumentdeling i netop din virksomhed, forening, bestyrelse.