Ny funktionalitet: Vi introducerer shasaf eSignature

Vi lover vores kunder en løsning, der konstant udvikler sig, og bliver endnu bedre med tiden – ligesom god vin.

Vi er meget stolte over konstant at videreudvikle shasaf sammen med vores kunder. At lytte til Jeres feedback, betyder, at vi kan gøre shasaf til den bedste løsning ift Jeres behov.

Det er med stor glæde, vi kan fortælle, at vi nu igen tilføjer en ny funktionalitet til shasaf!

eSignatur

Vi ved, vi ikke skal gøre alt selv, og derfor er det med glæde, at vi har partnerskaber med de bedste for at gøre vores løsning bedre, mere effektiv og mere sikker. Vores e-signatur funktionalitet er netop skabt på baggrund af et fantastisk samarbejde med PandaDoc.

PandaDoc har udviklet en software som giver en ”smertefri” e-signatur oplevelse, og hermed kan shasaf brugerne underskrive juridisk bindende dokumenter, uanset hvor de er, og hvilken enhed de har til rådighed.

“Vi tager sikkerhed seriøst. Vores indbyggede eSignatur teknologi er juridisk bindende og overholder ESIGN og UETA. Et elektronisk certifikat leveres sammen med hvert underskrevne dokument. Vi er stolte over at samarbejde med shasaf teamet om at integrere vores eSignatur løsning i deres platform.”

PandaDoc

Vi valgte at samarbejde med PandaDoc, fordi de er nytænkende, innovative, teknisk dygtige og hårdt arbejdende. Ligesom os!

Tak, PandaDoc!

Til alle Jer vidunderlige shasaf brugere. I kan nu officielt anvende vores integrerede e-signatur funktionalitet, som vil gøre arbejdet mellem samarbejdspartnere, kunder, medarbejdere og andre til en endnu mere nem og effektiv oplevelse.

Vil du vide mere om shasaf eSignature – klik her.

Spild ikke din tid, besøg os på shasaf.dk, eller giv os et kald. Vi vil meget gerne hjælpe dig i gang.

Og husk – share safe!

Del dette opslag!